Let’s Party DJ’s & Evenementen

Reviews

Tessa & Chris
Read More
Sander, we willen je ontzettend bedanken voor de muziek op ons huwelijksfeest! Het was super! Na een paar dagen krijgen wij nog steeds complimenten over de top muziek. Je hebt goed ingespeeld op onze wensen en de wensen van al onze gasten! Je hebt iedereen aan het dansen gekregen! Bedankt hiervoor!
Nienke op de Hoek
Read More
Hoi Sander, We wilde jou nogmaals op deze manier bedanken voor het super leuke feest en de goede service. Iedereen zei ‘wat een goede DJ’ een echte sfeermaker, super gezellig! Wij vonden het een super avond. Hoop dat jij het ook naar je zin hebt gehad en als we weer een schuurfeest gaan geven, zal ik u zeker weer bellen. Bedankt!
Aaron Rutten
Read More
Voor het derde feest op rij hebben wij Sander weer geboekt en daar hebben we ook deze keer geen spijt van gehad. Alles in overleg en een geslaagde feestavond voor alle gasten. Nogmaals dank en op naar het volgende feestje!
J. van Dijk
Read More
Wij zijn nog vergeten om U te bedanken voor het fijne werk van Sander op onze bruiloft op 28 april in Nijmegen. Hij voelde de sfeer en de smaak van het publiek goed aan! Bedankt!
WJ de Lang
Read More
Het feest was in 1 woord geweldig. De DJ heeft de hele avond perfect aangevoeld met welke muziek de dansvloer gevuld bleef en dat was dan ook zo. Het was een feestavond om nooit te vergeten. Alle mensen die we na het feest hebben gesproken vond ook dat de DJ super was. Een echte aanrader!
Hans Scholtes
Read More
Super DJ die er een heel leuk feest van heeft gemaakt tijdens onze bruiloft. We hadden deze DJ gekozen obv Youtube filmpjes, maar hij was in het echt nog veel beter. Top!
Monique Verlinde
Read More
Voor ons evenement hebben we zaken gedaan met Let’s Party en het was geweldig! Alles tot in de puntjes geregeld en we hebben verder niets hoeven regelen. Het was een erg prettige manier van samenwerken dus volgend jaar weet ik jullie weer te vinden.
Sander Boom
Read More
Het waren hele nette mensen heel spontaan die de sfeer van de gasten heel goed aan voelde en leuk mee hebben gedaan met de activiteiten van de avond. Top DJ en lichtman!
Willem & Joke
Read More
Nogmaal hartelijk dank voor de geweldige avond muziek. Wij vonden het geweldig , voor ieder is iets gedraaid en je hebt iedereen op de vloer gekregen dank dank. We hebben ook vele berichtjes gehad met complimenten over de muziek als we weer een feestje geven weet ik je te vinden. (Wie weet volgend jaar worden we allebei 60 is toch een feestje waard of niet🤣) Sander nogmaals onze hartelijke dank het was geweldig!
Richard & Mirjam
Read More
In 1 woord…. GEWELDIG wat een gangmaker en feestbeest.
Sheila Bezuur
Read More
Wij hebben een topavondje gehad dankzij Let’s Party. Hij deed het heel erg leuk en kreeg iedereen op de dansvloer!! Kortom, een topavondje voor niet teveel geld.
Jan Hessel
Read More
Geweldige avond gehad met deze kerel. Draait goed en speelt goed in op de wensen van het bruidspaar en hun gasten. Opbouw was al geregeld voordat wij aankwamen dus een dikke vette aanrader!
Ciska van Rijn
Read More
Lets Party heeft erg snel gereageerd op mijn aanvraag met een persoonlijke offerte en op de avond zelf goed geluisterd naar onze wensen. Ze zijn zeer professioneel en de Dj heeft fijn ingespeeld op het publiek.
Bomer
Read More
Duidelijke en goede afspraken. Muzikale ondersteuning van de feestavond was perfect aangepast aan de wensen “gezellig samenzijn en uiteindelijk op de dansvloer”
Jose de Ruiters
Read More
Super DJ die de sfeer top aanvoelt. Een absolute aanrader! Het contact vooraf was ook erg prettig en duidelijk.
Wim & Jeannette
Read More
Het was een supershow,alle lof en niets aan toe te voegen.Gasten waren dik tevreden
Evelien van Amerongen
Read More
Let’s Party heeft van onze bruiloft een fantastisch knalfeest gemaakt!
Remco Buiting
Read More
17 juni onze bruiloft gevierd met een top dj wij hebben genoten. Bedankt!
Previous
Next
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen